KARTON KUTU RADYO ~20 Mayıs Yayını~

18 Mayıs 2012 Cuma

Seiyuu Goto Yuuko sağlık nedenleriyle çalışmalarına ara veriyor


Seiyuu Goto Yuuko, sağlık nedenleriyle çalışmalarına ara veriyor. Yuko, önümüzdeki sezonda 4. sezonu yayımlanacak olan Hidamari Sketch'in Hiro karakterini seslendiriyordu. Bu durumun 4. sezonu nasıl etkileyeceği henüz açıklanmadı.

Yuuko'nun, Sayonara Zetsubou Sensei'de Abiru Kobushi, Queen's Blade'de Menace, Suzumiya Haruhi no Yuutsu'da Mikuru seslendirdiği karakterlerden birkaçı.

Yuuko'nun resmi web sayfası: http://homepage3.nifty.com/gotu_web/

5 yorum:

  1. Bir çok karakterle defalarca karşıma çıkan kendisi kadar seside bir o kadar hoş olan böyle kadının sahalardan uzak kalmasına üzüldüm. Daha fazla duymak isterdim.

    Haber için teşekkürler. ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendisine tez şifalar diliyoruz, Hidamari Sketch'i çok severim hemen iyileşmesi lazım :)

      Sil
  2. Hidamari Sketch serisine bir türlü başlayamadım halbuki o kadar da mutlu mesut bir seri. Slice of Life, Aniplex, Goto Yuuko bir arada olunca izlenilesi geliyor da nedense hep aklımdan çıkar.

    İzleyen biri olarak kısaca özetleme zahmetine girersen en kısa zamanda izlemeye başlayabilirim. İzleyen birinden bire bir yorum almak daha karlı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada çok az bahsetmiştim: http://cartoonkutu.blogspot.com/2008/09/k-sezonu-ncesi-hafif-bir-esintiyle.html

      Eğer slice of life seviyorsan, Hidamari'yi de çok seveceksin bence. Genel olarak sanat okulunda geçen bütün animeleri severim ama Hidamari Sketch ve Sketchbook: Full Color's animelerini ayrı seviyorum. Çok eğlenceli, esprilere ve karakterlere bayılıyorum. Bana göre çok akıcı genel olarak baktığında aksiyon olarak birşey yok, bir eylem yok ya da hep aynı şeyler: normal bir yaşam sonuçta ama akıcı ve ilgi çekici ilerliyor ve en önemlisi animasyon tarzını çok seviyorum.

      Bu aralar ben de Hidamari'yi en başından tekrar seyrediyorum bu yüzden blogta daha ayrıntılı yazmak istiyorum hakkında.

      Sil
    2. Aşırı aksiyon taraftarı değilim, sevdiğim türler genel de aksiyon içermeyebiliyor. Slice of life ta bunlardan biri.

      O dediğin normal yaşamı ele alış biçimleri önemli olan işte ve Hidamari'de bunun olduğunu söylüyorsun. En kısa sürede izlemeye başlayacağım. Ve tabi ayrıntılı yazını bekliyorum, takip edeceğim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...