KARTON KUTU RADYO ~20 Mayıs Yayını~

9 Mayıs 2012 Çarşamba

PSP oyunu Photo Kano animeye uyarlanmıyor!


Bishoujo oyun "Photo Kano"nun televizyon anime serisine uyarlanacağı açıklandı. Seiyu Grand prix dergisinin Temmuz sayısında ana karakterlerin seiyularıyla bir röportaj yayımlanacak.

Haber yayımlandığı sayfadan kaldırıldı. Görünüşe göre bir imla hatası yüzünden oyunun animeye uyarlanacağı anlaşılmış.

Photo Kano, geçtiğimiz Şubat ayında çıktı ve PSP'de oynanan bir eroge. Buluşulan kız karakterin fotoğrafları çekilerek oyun oynanıyor.

Seiyular:
Mai: Kanemoto Hisako
Momoko: Endo Aya
Rina: Ogame Asuka
Tomoe: Sawashiro Miyuki

Oyunun trailerı:


Oyun hakkında daha fazla bilgi için:

3 yorum:

  1. Oyunu herekese tavsiye ederim çok güzel bir oyun.İngilizce'si olmamasına rağmen japonca oynamak , denenip öğrendikten sonra kolaylaşıyor. Konuşmalarda animelerden kulak aşinalığı sayesinde belirli düzeyde anlaşılıyor. Oyunu oynarken sanki bi animenin içindeymiş hissine kapılıyor insan.Türü de eroge den çok ecchi,harem sayılır. Fotoğraf çekme özelliğide çok güzel.Kısacası herkese öneririm.İndirmek isteyip de bulamayanlarada link atabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://pspfreemomo.blogspot.com/2012/03/photo-kano-photo-girlfriend-jap-psp.html buradan indiriliyor galiba? Başka oyunlar da var sanırım. Ben de pembe bi psp alırım belki :pp

      Sil
    2. Bu haber gerçek oldu.Bende niye bu kadar sevindim bilmiyorum :) belki hikaye'yi tam olarak anlayacağım için. Şimdi öbür kızların hikayelerini de bitiriyim anime başlama'dan sonra ne kadar anladığımı görürüm :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...