KARTON KUTU RADYO ~20 Mayıs Yayını~

28 Nisan 2012 Cumartesi

Katayoku no Khronos Gear Projesi ve Hikayesi Hakkında

Yeni bir projenin açıklaması yapıldı. Katayoku no Khronos Gear adındaki bu proje, bir OVA serisi, bir oyun ve bir manga serisi olarak hazırlanacak.

Hikaye, şimdiki zamandan çok da uzak olmayan yakın bir gelecekte geçiyor. İnsanlık, orbital bir asansör inşa eder. Obliquus adında esrarengiz dünyadışı bir düşman güneş sistemine göz koyar ve insanlık karşılaştığı ilk uzaylılarla savaşa girmek zorunda kalır.

Düşmanın karşı konulamaz teknolojik üstünlüğüne cevap vermek için Khronos Birliği, her ülkenin kahramanlarının soyundan gelen kişileri bir araya getirir: Japonya'dan Musashi Miyamoto ve Ryouma Sakamoto, Fransa'dan Napolyon ve Jean D'Arc gibi.

Birlik, bu kahramanların soyundan gelen kişileri, özel bir biyolojik silah olan "Gear" savaş takımlarıyla birleştirir böylece "Khronos Gear" ortaya çıkar.

Seiyular:

Aoi Yūki Jeanne Saya
Tomoaki Maeno Musashi Miyamoto
Sayuri Yahagi Haruka Sasaki
Yumi Hara Ryou Sakamoto

Resmi Web Sayfası
AniDB
My Anime List

1 yorum:

  1. ilginç bir seriye benziyor. Fate serisi de benzer şekilde tarihteki gerçek kişileri alıp birbiriyle savaştırmış ve oldukça başarılı olmuştu. Bu sefer kahramanlar aynı safta yer alacak sanırım, umarım başarılı bir seri olur.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...