KARTON KUTU RADYO ~20 Mayıs Yayını~

20 Şubat 2012 Pazartesi

Meiji Şeker Şirketinin yeni reklamı


Meiji şeker şirketinin resmi "Megumi & Taiyō" proje websayfası, kampanyanın ikinci reklamını yönetmek üzere  anime stüdyosu MADHOUSE ve yönetmen Rintaro'nun (Galaxy Express 999, Metropolis) tekrar birlikte çalışacağını açıkladı. Proje, 28 Şubat'ta Meiji'nin yeni ürününü promosyonunu yapıyor. İlk reklamda olduğu gibi karakter tasarımları Yūsuke Nakamura'ya (The Tatami Galaxy) ait.

İlk "Megumi and Taiyō" reklamı, bir üzüm bağının yakınında büyüyen Megumi (Ai Hashimoto) adındaki bir kızın, çocukluk arkadaşı Taiyō (Sakuma Kazuyuki) ile tekrar buluşmasını anlatıyordu. Seiyu Nana Mizuki "Space-Time Sapphire" şarkısını ve Megumi karakterini seslendirecek, Tomokazu Sugita ise yeni reklamda Taiyō'yu seslendirecek.

"Megumi and Taiyō II" reklamı, çiftin Taiyou'nun kayıp "saphhire Roman" üzümleri gizemini çözmesi üzerine odaklanacak. İzleyiciler, "Tweet Mystery" kampanyasındaki suçluyu bulmak için  Megumi'nin veTaiyō'nun twitter hesabını takip edebilir ve tavsiyelerde bulunabilirler. Yeni 60-saniyelik reklam, Cumartesi günü Japonya'da yayımlanacak.

İlk reklam:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...